Premiile A.Co.R

Premiile A.Co.R

Piatra nu spera sa fie nimic altceva decat piatra.
Dar, colaborand, se alatura altor pietre si devine templu.

Antoine de Saint Exupery

In anul 1997 un grup de primari cu initiativa au dorit cu ardoare sa dezvolte un proiect la nivel national, proiect care sa uneasca toate localitatile rurale ale Romaniei intr-o uniune care sa lupte pentru interesul lor. Astfel in anul 2000 dupa o discutie asupra a ceea ce urmareste aceasta actiune am promis sa ma implic  in derularea ei si in judetul nostru.Cu sprijinul a sapte primari cu deschidere spre aceasta actiune a luat „nastere” Filiala Buzau a A.Co.R.

Dorinta noastra este imbunatatirea actului legislativ astfel incat sa venim in sprijinul atat al administratiei cat si al locuitorilor comunelor noastre.Filiala Buzau a avut un parcurs ascendend poate nu atat de rapid cat ne-am fi dorit ,ajungand azi sa aiba in componenta aproximativ 90%din localitatile judetului nostru.

Dorim ca in viitorul apropiat sa devenim una din cele mai puternice filiale care sa aiba ca membre toate localitatile din mediul rural buzoian. Asteptam ca problemele noastre sa fie auzite si sustinute in primul rand de parlamentarii Judetului Buzau ,reprezentand ca si noi interesele comunitatilor noastre.Asteptam sa avem sprijinul tuturor factorilor de decizie de la nivelul judetului si impreuna sa ne aducem un aport pozitiv prin deciziile luate asupra problemelor judetului.

Avem deschidere pentru orice institutie care urmareste acelasi lucru ca si noi si anume o imbunatatire a legislatiei care sa avantajeze viata locuitorilor comunelor noastre si nu numai..Suntem deschisi pentru a lua parte la orice proiect care urmareste acest lucru.Numai impreuna si nu individual putem realiza aceste deziderate.

Cu stima,

PRESEDINTE
FILIALA BUZAU A ASOCIATIEI COMUNELOR DIN ROMANIA

 EC.MUSAT MARIAN

Bookmark the permalink.