Campanie strangere fonduri – „STOP COVID”

Pentru a nu ramane indiferenti la dificultatile cu care se confrunta cadrele medicale din unitatile sanitare din judetul nostru in aceasta perioada si avand in vedere faptul ca in cea mai mare masura activitatile noastre se bazeaza pe colaborare si intrajutorare, in calitate de presedinte al Consiliului Director al Filialei Judetene Buzau a A.Co.R, as dori sa lansam o campanie de strangere de fonduri pentru a ajuta personalul medical in lupta cu noul coronavirus.

Ne propunem , in aceasta campanie, sa strangem fonduri necesare pentru achizitionarea de echipamente de protectie, pe care le vom distribui cu titlu gratuit cabinetelor medicale din comunele noastre, unitatilor sanitare din comunelor noastre , caminelor de varstnici precum si Spitalului Judetean Buzau si Spitalului Municipal Ramnicu Sarat, acesta din urma fiind transformat prin ordin de ministru in unitate COVID.

V-as ruga sa ne implicam cu totii in desfasurarea acestei campanii- „STOP COVID”. Cum poate ajuta fiecare primarie:

1. prin achitarea unei contributii minime de 2000 lei , asa cum s-a stabilit prin hotararea Consiliului Director nr 2 (pe care o atasam in prezentul mail) in contul bancar special deschis pentru aceasta campanie : RO36BRDE100SV69054121000 la banca BRD Rm Sarat. Cod Fiscal al Asociatiei: 14666395

Atentie!!! Acest cont este diferit de cel in care platiti de obicei contributia pentru activitatea de audit in cooperare.Va rugam sa-l transmiteti la contabilitate in vederea efectuarii platii .

Totodata , va comunicam ca aceasta suma ar trebui sa fie platita din contul 59.11 „Asociatii si fundatii” si va sfatuim , daca nu aveti sume prevazute in buget pe acest cont, sa faceti rectificare bugetara.

Filiala Judeteana Buzau a Asociatiei Comunelor din Romania va tine o evidenta separata a sumelor incasate pentru aceasta campanie si va transmite tuturor primariilor documentele justificative ale utilizarii fondurilor stranse.

2. Toate primariile membre sunt rugate sa faca publica aceasta campanie „STOP COVID” atat pe site, pe pagina de facebook cat si la avizier, permitand astfel tuturor persoanelor fizice si juridice sa se implice cu orice suma pot.

Numai uniti vom reusi sa depasim aceasta perioada dificila pentru noi!

Va multumim pentru colaborare !

Cu respect,
Presedinte Filiala Judeteana Buzau a A.Co.R
Ec. Marian Musat

Bookmark the permalink.